z tymiankiem podana na Rukli z sosem z czerwonego wina i anyżem
80gsmażone z imbirem i czosnkiem
4 szt.z warzywami i masłem ziołowym
80gz makaronem lub pierożkami z kaczką
300mlz kluskami kładzionymi
300mlz creme fraische
300mlz suszonymi podgrzybkami
300mlna zakwasie
300mlz puree ziemniaczanym z pietruszka podane na kapuście modrej z belgijską czekoladą
300gw sosie z suszonych podgrzybków z kaszą gryczaną z majerankiem i surówką z kiszonych ogórków
300gz kostką z puree ziemniaczanym i colesławem z białej kapusty
300gna maśle koperkowym podany z ziemniakami Pesto i Bolesławem z czerwonej kapusty
300gz tymiankowym pęczotto i miętowym groszkiem 300g
300g(karkówka, szaszłyk z kurczaka, stek z dzika) podane z ziemniakami pieczonymi i zestawem surówek
300gz oliwą truflową
80gz grillowanym kurczakiem
120gz sosem musztardowo-jabłkowym
z sosem tatarskim
80gz kaparami
80gpodany na sałatach z cytrynowym jogurtem
80gz domowym majonezem pietruszkowym
80gz domowym majonezem
100gz grzybami zielonym groszkiem i świeżą kolendrą
100gz czerwoną cebulą i serem halloumi
100g(karkówka, schab, polędwica) z sosem z pieczonych renet i chrzanu
80gkaszą gryczana i podrobami
80gna rukoli z tartym parmezanem i łamanym pieprzem
80gz piklami i świeżą cebulą
80gz czerwoną cebulą i koperkiem
80gz winnym jabłkiem i cebulą
80gz wędzonym łososiem i ziołowym gzikiem
80gz orzechami włoskimi z malinowym octem balsamicznym
100gchedarem i warzywami
3szt.z kwaśną śmietaną
300mlz kiełbasą
200gz kołobrzeskim ogórkiem małosolnym
200gz wędzoną papryką
300mlz kołdunami/pasztecikiem
300mlz tymiankiem podana na Rukli z sosem z czerwonego wina i anyżem
80gsmażone z imbirem i czosnkiem
4 szt.z warzywami i masłem ziołowym
80gz makaronem lub pierożkami z kaczką
300mlz kluskami kładzionymi
300mlz creme fraische
300mlz suszonymi podgrzybkami
300mlna zakwasie
300mlz puree ziemniaczanym z pietruszka podane na kapuście modrej z belgijską czekoladą
300gw sosie z suszonych podgrzybków z kaszą gryczaną z majerankiem i surówką z kiszonych ogórków
300gz kostką z puree ziemniaczanym i colesławem z białej kapusty
300gna maśle koperkowym podany z ziemniakami Pesto i Bolesławem z czerwonej kapusty
300gz tymiankowym pęczotto i miętowym groszkiem 300g
300g(karkówka, szaszłyk z kurczaka, stek z dzika) podane z ziemniakami pieczonymi i zestawem surówek
300gz oliwą truflową
80gz grillowanym kurczakiem
120gz sosem musztardowo-jabłkowym
z sosem tatarskim
80gz kaparami
80gpodany na sałatach z cytrynowym jogurtem
80gz domowym majonezem pietruszkowym
80gz domowym majonezem
100gz grzybami zielonym groszkiem i świeżą kolendrą
100gz czerwoną cebulą i serem halloumi
100g(karkówka, schab, polędwica) z sosem z pieczonych renet i chrzanu
80gkaszą gryczana i podrobami
80gna rukoli z tartym parmezanem i łamanym pieprzem
80gz piklami i świeżą cebulą
80gz czerwoną cebulą i koperkiem
80gz winnym jabłkiem i cebulą
80gz wędzonym łososiem i ziołowym gzikiem
80gz orzechami włoskimi z malinowym octem balsamicznym
100gchedarem i warzywami
3szt.z kwaśną śmietaną
300mlz kiełbasą
200gz kołobrzeskim ogórkiem małosolnym
200gz wędzoną papryką
300mlz kołdunami/pasztecikiem
300mlNecessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.