z tymiankiem podana na Rukli z sosem z czerwonego wina i anyżem
80gsmażone z imbirem i czosnkiem
4 szt.z warzywami i masłem ziołowym
80gz makaronem lub pierożkami z kaczką
300mlz kluskami kładzionymi
300mlz creme fraische
300mlz suszonymi podgrzybkami
300mlna zakwasie
300mlz puree ziemniaczanym z pietruszka podane na kapuście modrej z belgijską czekoladą
300gw sosie z suszonych podgrzybków z kaszą gryczaną z majerankiem i surówką z kiszonych ogórków
300gz kostką z puree ziemniaczanym i colesławem z białej kapusty
300gna maśle koperkowym podany z ziemniakami Pesto i Bolesławem z czerwonej kapusty
300gz tymiankowym pęczotto i miętowym groszkiem 300g
300g(karkówka, szaszłyk z kurczaka, stek z dzika) podane z ziemniakami pieczonymi i zestawem surówek
300gz oliwą truflową
80gz grillowanym kurczakiem
120gz sosem musztardowo-jabłkowym
z sosem tatarskim
80gz kaparami
80gpodany na sałatach z cytrynowym jogurtem
80gz domowym majonezem pietruszkowym
80gz domowym majonezem
100gz grzybami zielonym groszkiem i świeżą kolendrą
100gz czerwoną cebulą i serem halloumi
100g(karkówka, schab, polędwica) z sosem z pieczonych renet i chrzanu
80gkaszą gryczana i podrobami
80gna rukoli z tartym parmezanem i łamanym pieprzem
80gz piklami i świeżą cebulą
80gz czerwoną cebulą i koperkiem
80gz winnym jabłkiem i cebulą
80gz wędzonym łososiem i ziołowym gzikiem
80gz orzechami włoskimi z malinowym octem balsamicznym
100gchedarem i warzywami
3szt.z kwaśną śmietaną
300mlz kiełbasą
200gz kołobrzeskim ogórkiem małosolnym
200gz wędzoną papryką
300mlz kołdunami/pasztecikiem
300mlz tymiankiem podana na Rukli z sosem z czerwonego wina i anyżem
80gsmażone z imbirem i czosnkiem
4 szt.z warzywami i masłem ziołowym
80gz makaronem lub pierożkami z kaczką
300mlz kluskami kładzionymi
300mlz creme fraische
300mlz suszonymi podgrzybkami
300mlna zakwasie
300mlz puree ziemniaczanym z pietruszka podane na kapuście modrej z belgijską czekoladą
300gw sosie z suszonych podgrzybków z kaszą gryczaną z majerankiem i surówką z kiszonych ogórków
300gz kostką z puree ziemniaczanym i colesławem z białej kapusty
300gna maśle koperkowym podany z ziemniakami Pesto i Bolesławem z czerwonej kapusty
300gz tymiankowym pęczotto i miętowym groszkiem 300g
300g(karkówka, szaszłyk z kurczaka, stek z dzika) podane z ziemniakami pieczonymi i zestawem surówek
300gz oliwą truflową
80gz grillowanym kurczakiem
120gz sosem musztardowo-jabłkowym
z sosem tatarskim
80gz kaparami
80gpodany na sałatach z cytrynowym jogurtem
80gz domowym majonezem pietruszkowym
80gz domowym majonezem
100gz grzybami zielonym groszkiem i świeżą kolendrą
100gz czerwoną cebulą i serem halloumi
100g(karkówka, schab, polędwica) z sosem z pieczonych renet i chrzanu
80gkaszą gryczana i podrobami
80gna rukoli z tartym parmezanem i łamanym pieprzem
80gz piklami i świeżą cebulą
80gz czerwoną cebulą i koperkiem
80gz winnym jabłkiem i cebulą
80gz wędzonym łososiem i ziołowym gzikiem
80gz orzechami włoskimi z malinowym octem balsamicznym
100gchedarem i warzywami
3szt.z kwaśną śmietaną
300mlz kiełbasą
200gz kołobrzeskim ogórkiem małosolnym
200gz wędzoną papryką
300mlz kołdunami/pasztecikiem
300ml