Wczytywanie

Catering Wigilijny 2019

Zamówienia składamy do czwartku 19.12.2019

  • Wigilijny barszcz czerwony na zakwasie   300 ml 11 zł
  • Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków   300 ml 13 zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami   10 szt. 18 zł
  • Bigos staropolski z suszonymi grzybami i wędzoną śliwką 0,5 kg 35 zł
  • Karp smażony 0,5 kg 60 zł
  • Ryba po grecku 0,5 kg 45 zł
  • Galaretka z łososiem 1 szt. 12 zł
  • Galaretka z kurczakiem i jajkiem 1 szt. 10 zł
  • Półmisek mięs pieczonych (karkówka, rolada z boczku, schab)/ sos tatarski 0,5 kg 60 zł
  • Pasztet świąteczny ok. 0,6 kg 40 zł
  • Śledź po kaszubsku ze śliwką i podgrzybkiem 0,5 kg 35 zł
  • Śledź w oleju z cebulą i ogórkiem kiszonym 0,5 kg 35 zł
  • Udko z kaczki (2 szt.) konfitowane w sosie pieczeniowym 0,5 kg 54 zł
  • Sałatka jarzynowa 0,5 kg 30 zł
  • Smalec z dzika-słoik 150 ml 15 zł
  • Chleb domowego wypieku 1 szt. 20 zł
  • Piernik świąteczny z bakaliami i lukrem 1 szt. 60 zł
  • Sernik 1 szt. 60 zł
  • Strucla makowa z kandyzowaną skórką pomarańczową  1 szt. 90 zł

Do zamówień konfitura naszej produkcji w prezencie.

Zamówienia można składać osobiście w restauracji, pod numerem telefonu: 94 352 84 74, lub pisząc na biuro@grillhouse.pl.

Odbiór zamówień 24.12.2018 do godziny 12:00.